Kisfeszültségű elosztó berendezések gyártása

Vállalkozásunk saját elosztó berendezés-gyártó részleggel rendelkezik, ahol szakembereink képesek megvalósítani a megrendelők egyedi elképzeléseit és műszaki megoldásait.

Az ipari üzemek és kereskedelmi épületek vagy irodaházak teljes energiaellátása összetett feladat, melyek megtervezése és a gyártás lebonyolítása már szoros együttműködést igényel a megrendelő, a tervező és a berendezéseket gyártó, valamint a helyszíni telepítő szakemberek között.
Schneider Electric „Rapsody” elosztó berendezés tervező program segítségével tervezzük a berendezéseket, már az árajánlatok készítésekor pontosan meg tudjuk tervezni: milyen befoglaló méretekkel rendelkezik, homlokképe hogyan fog kinézni, mennyi idő alatt készül el. Ezt követően a kimunkált beépítésre kerülő anyaglistával rendelkezünk.

Megrendelőinkkel a gyártási folyamat során folyamatosan egyeztetünk, hogy megfelelő műszaki tartalmú berendezést tudjuk elkészíteni. Az elkészült berendezést igény szerint a helyszínen telepítjük, beüzemeljük.

Tevékenységünk a vezérlő elosztóktól a 3200A-es Prisma Plus rendszerű tipizált erősáramú elosztó berendezések gyártásáig terjed. Az MSZ EN 61439-1 szabvány szerint minden berendezésről darabvizsgálati jegyzőkönyvet készítünk. Schneider Electric, Schrack, beszállító partnereink készülék és berendezés rendszereit alkalmazzuk.
Vállalkozásunknál működő ISO 9001-2009 minőségirányítási rendszerünk garantálja megrendelőink számára berendezésgyártásunk tartósan magas színvonalát.

berendezés gyártás