Cégtörténet

Az Arrabona-Villszer kivitelező Kft. 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás, melynek alapjait a 2000-es évek elején Gyimesi Csaba fektette le. A cég kezdetben lakóépületek villanyszerelését végezte, mára a tevékenységi kör a teljes villamosipari kivitelező szakmát felöleli a kisfeszültségű rendszerek szerelésétől a transzformátor állomások telepítéséig. Ismertségünk országos.
Szakmai elhivatottságunknak köszönhetően, egyre több és egyre nagyobb volumenű projektet valósítunk meg. A hazai építőipari piacon több, mint 300 sikeresen átadott projekt kivitelezését végeztük el az elmúlt 20 évben.
Nagy figyelmet fordítunk a fejlődésre, a megbízható, precíz munkavégzésre: folyamatosan korszerűsítjük eszközeinket. Tudatában vagyunk annak, hogy felelősségteljes, elkötelezett és kreatív szakembereink alapozzák meg vállalkozásunk sikerességét: bővítjük kollégáink létszámát és tudását.
Különösen büszkék vagyunk arra, hogy számos partnerünkkel megalakulásunk óta korrekt kapcsolatot ápolunk.
Cégünk filozófiája, hogy minden munkatársunk, szakképzett alvállalkozónk (30-40 fő) felelőssége és kötelessége a Cég és a partnerei által elvárt minőség a megrendelők maximális kiszolgálása érdekében. Megbízóink bizalma érték számunkra, melyre minden egyes nap igyekszünk rászolgálni.