Company history

Az ARRABONA-VILLSZER Kft. elektromos kivitelezési munkákat végez, 100%-ban magyar tulajdonú, a 2000-es évek elején alakult, több mint 20 éve jelen van a hazai építőipari piacon, ismertsége országos.

Az eltelt évek alatt az építőipari kivitelezés szinte valamennyi területén tevékenykedtünk: nem csak lakóépületeket, irodaházakat, szállodát, kereskedelmi létesítményeket kiviteleztünk, hanem jelentős szakmai kihívásokat igénylő egyéb ipari létesítményeket, úgymint szennyvíztisztítót, csarnoképületeket, gyárépületeket.

Elhivatottságunknak köszönhetően egyre több és egyre nagyobb volumenű projektet valósítunk meg: több, mint 300 sikeresen átadott projekt kivitelezését végeztük el.

We are especially proud to maintain a fair relationship with many of our partners since our inception.

Szakmai sikereinket a magas színvonalú műszaki felkészültségnek, képzett szakembereinknek, megbízható alvállalkozóinknak, beszállító partnereinknek és hatékony vállalatirányítási rendszerünknek köszönhetjük.

A Társaság vezetősége elvárja munkatársaitól, hogy a minőséget tekintse meghatározónak a mindennapok során a szolgáltatás minden fázisában és az ezzel összefüggő valamennyi tevékenységben.

Társaságunk 2013 óta rendelkezik minőségbiztosítási rendszerrel, jelenleg MSZ EN ISO 9001:2015 tanúsítvánnyal.

A rendszer működésének célja, a kockázatok olyan, elfogadhatóan alacsony szinten tartása, amely a tulajdonosok, a Megrendelők, a Társaság alkalmazottai számára hosszú távú biztonságot nyújt és a Társaság szolgáltatásait a Megrendelők felé magas szakmai-minőségi színvonalon, a jogszabály-alkalmazás biztonságával, a szabványnak megfelelően teljesítse. 

Társaságunk célul tűzte ki, hogy az alábbi szempontok szerint végzi munkáját:

  • a Megrendelők igényeinek teljes körű kielégítése, megelégedettségének elnyerése és megtartása, mint üzletpolitikánk meghatározó eleme
  • a szolgáltatások teljesítéséhez szükséges termékek beszerzésénél a jó minőséget előtérbe helyezzük, és a szolgáltatásaink komplexitására való törekvésünket folyamatosan fejlesszük
  • a munkatársaink szakmai színvonalának megőrzése, a minőségszemlélet továbbfejlesztése, szaktudásuk folyamatos bővítése
arrabona-villszer kft

Cégünk stratégiája

Nagy figyelmet fordítunk a fejlődésre, a megbízható, precíz munkavégzésre: folyamatosan korszerűsítjük eszközeinket, bővítjük kollégáink létszámát és tudását.

A jövőben is törekszünk megőrizni mindazokat a piaci pozíciókat, melyekkel cégünk jelenleg rendelkezik.

Célunk továbbá, hogy erősítsük a pénzügyi stabilitásunkat és megteremtsük a hosszú távú működéshez,  fejlesztésekhez szükséges pénzügyi alapokat.

„Megbízóink bizalma érték számunkra, melyre minden egyes nap igyekszünk rászolgálni.“
Gyimesi Csaba
Ügyvezető