Az építőipar és otthonteremtés hazai csúcsrendezvénye: CONSTRUMA

Április 6-10. között ismét megnyitja kapuit az építőipar legnagyobb hazai eseménye, a CONSTRUMA. A kiállítási csokor kihagyhatatlan fóruma a szakmai érdeklődőknek, amely a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően 2016-ban már az otthonteremtés teljes spektrumát lefedi.

Otthonteremtési kiállítási csokor

A CONSTRUMA az építőipar szakkiállítása a Vásárközpont legnagyobb pavilonjában, valamint szabad területen kap elhelyezést. Hagyományosan kiemelt témái a FRONTAL (nyílászárók, árnyékolástechnika), DACH-TECH (tetőfedés), ELECTROLIGHT (épületvillamosság, világítástechnika), INTER-ISOLA (homlokzatok, szigetelés). Szintén itt kerülnek majd elhelyezésre az épületgépészeti gyártók, erősítve ezzel a különböző témák közös vonzerejét a látogatók számára. A kiállításcsokor egyik legnépszerűbb témaköre, a megújuló energia, ami ismét önálló csarnokban, a D pavilonban kap helyet a RENEO kiállítás keretében.

A csokor fontos része az OTTHONDesign kiállítás, a lakberendezés és a design kiemelkedő fóruma, 2016-ban kiemelt témája a konyha lesz, KONYHAShow elnevezéssel. A csokor tagjaként a CONSTRUMA KERT, a kertépítés, kerttervezés, dísznövénykultúra iránt érdeklődőket várja.

A CONSTRUMA az otthonteremtés teljes spektrumát lefedi már, a lakásvásárlástól az építkezésen át a lakberendezésig.

Szakmai programok

A kiállítás mellett zajló szakmai események szervezése is javában folyik már, és igen tartalmas programmal várja majd a látogatókat. A részletes program már elérhető a kiállítás honlapján (www.construma.hu), ahol a megszokott módon lehet majd regisztrálni a konferenciákra. A kiállítási csokor szakmaiságát bizonyítja az is, hogy 2016-ban a Magyar Építész Kamara ismét 1 kreditpontot ad tagjaink a kiállítás megtekintéséért.

Ízelítő az eseményekből:
– Építészeknek ill. mérnököknek szakmai továbbképzés a Magyar Építész Kamara ill. a Magyar Mérnök Kamara szervezésében.
– Villamos biztonságtechnika 2016 elnevezéssel az Elektromosipari Magánvállalkozók Országos Szövetsége szervez konferenciát.
– Pénteken a Fény napja címmel kerül megrendezésre a Villanyszerelők Lapja programja a D pavilon workshopjában.
– Településenergetikai konferencia a Magyar Energetikai Társaság szervezésében, Településeink energiahatékonysági lehetőségei címmel.
– ÖKO CITY – közel nettó nulla energia felhasználású ház.
– Hogyan építs jó tetőteret? Interaktív bemutató a kiállításon megjelenő építőanyag-gyártó cégek összefogásában.
– ERP A hagyományos gázkészülékek betiltásának hatásai az építőipar szegmenseire – bemutató az „A” pavilonban.
– Különösen aktuális témája lesz a kiállításnak 2016-ban a CSOK, Családi Otthonteremtési Kedvezmény, mely egyaránt foglalkoztatja a szakmát és a végfelhasználókat is.

A kiállítási csokor nyitva tartása:
Április 6-10. 9.00-18.00 óra (vasárnap 17.00 óráig)
Szakmai napok: április 6-8.

Bővebb információ a programokról és szakmai látogatói regisztráció: www.construma.hu

Várjuk Önöket 2016. április 6-10. között! Találkozzunk a CONSTRUMA kiállításon!